Uren gevrijwilligd

Vanaf 1 januari 2015

 

 


Wat is Nederland Cares?

Als vrijwilliger bij Nederland Cares bepaal je zelf wanneer, hoe vaak en voor welke vrijwilligersactiviteit jij je aanmeldt. Via onze online kalender bieden we op iedere dag van de week (vooral ’s avonds en in het weekend) leuke activiteiten aan waar jij je voor kan inschrijven. 

 

We zijn actief in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Speciale kennis of kunde is niet vereist. Enthousiasme en zin om de handen uit de mouwen te steken zijn voldoende om deel te nemen aan onze activiteiten. Klik hier om je in te schrijven als vrijwilliger.

 

Onze impact

Afgelopen jaar is er ruim 44.000 uur gevrijwilligd via Nederland Cares. We hebben ruim 1.300 vrijwilligersactiviteiten georganiseerd bij meer dan 500 maatschappelijke instellingen. Onze vrijwilligers hebben duizenden mensen in de samenleving bijgestaan. Een impact waar we als Nederland Cares trots op zijn.

Vacatures

We zoeken een Manager Partnerships & Communicatie voor Nederland Cares. Klik hier voor de vacature. Tevens zoeken we een stadsmanager voor Utrecht Cares per direct. Klik hier voor de vacature.